Medisch Toiletpas aanvragen


LET OP!!! Tussen Kerst en Oud en Nieuw verwerken wij geen nieuwe aanvragen, de aanvragen die in deze periode worden gedaan zullen we week 2 behandelen.  

Een Medisch Toiletpas alleen voor mensen die hem écht nodig hebben. 

Wij zijn van mening dat de Medisch Toiletpas een noodzakelijk middel moet zijn. De pas is niet ontwikkeld voor mensen die gratis naar het toilet willen maar écht voor diegene die stelselmatig problemen ondervinden en de deur niet meer uit durven.

Aan de Medisch Toiletpas zijn kosten verbonden.

De kosten voor de pashouder bedraagt € 15,95.

Waarom zijn er kosten verbonden aan de Medisch Toiletpas?

1. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de bedrijven, instanties en winkeliers er veel waarde aan hechten te kunnen zien en bepalen dat een Medisch Toiletpas geldig is voordat zij toegang willen verlenen aan hun toilet.

2. Stichting Medisch Toiletpas is door uw bijdrage kosten dekkend en wij kunnen dit als mede lotgenoten niet (meer) met privé middelen financieren.

3. Meer bekendheid betekent sneller toegang tot een toilet dus meer vrijheid. Onze stichting maakt kosten voor on- en offline campagnes.

4. Kosten betekent in de praktijk ook vaak een drempel voor diegene die de pas willen gebruiken voor andere doelen dan waarvoor deze is bedoeld.

Op vertoon van uw gepersonaliseerde Medisch Toiletpas zult u ervaren dat u minder vaak geweigerd wordt, ook tot een niet openbaar toilet.

Dagelijks hebben wij of onze vrijwilligers dialogen met bedrijven en plaatselijke middenstand om ervoor te zorgen dat zij begrip krijgen voor onze vraagstukken en zij de toegevoegde waarde inzien van hun sociale positie in onze samenleving.

Onderzoek door onafhankelijke journalisten heeft uitgewezen dat Medisch Toiletpashouders zo’n 85% minder vaak geweigerd worden tot een niet openbaar toilet.

Geniet weer van uw vrijheid en ga de deur uit met dé Nationale Toiletpas van Nederland.


  • DE ONDERSTAANDE 6 VELDEN WORDEN WEL GETOOND OP UW MEDISCH TOILETPAS
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, tiff, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.

  • DE VOLGENDE 6 VELDEN WORDEN NIET GETOOND OP UW MEDISCH TOILETPAS
    Let op: Vergeet niet uw huisnummer te vermelden naast de straatnaam!
  • * Deze velden zijn verplicht

    Mocht uw aanvraag afgekeurd worden zullen wij het volledige betaalde bedrag restitueren.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mollie-Veilig betalen-Medisch-Toiletpas-Nederland

Onze betalingen worden veilig en vertrouwd verwerkt door Mollie.